Caravanvoortenten
/
/
Caravanvoortenten

Caravanvoortenten

Heerlijk erop uit met de caravan in eigen land of buiten de grenzen met of zonder voortent.

In de eerste plaats is het van belang hoe jouw gezinssituatie eruit ziet. Ben je met z’n tweeën dan is een luifel aan de caravan ook een uitkomst, maar ga je met je hele gezin, dan is een voortent eigenlijk een must. Een voortent biedt erg veel voordelen.

Het leefgebied wordt met een voortent eens zo groot. De meeste mensen gebruiken dan de caravan als slaapplaats. Ook het toilet en/of badkamer indien aanwezig worden gebruikt.
In de voortent wordt meestal een tafel met 4 of 6 stoelen gezet om daar ’s morgens gezellig te ontbijten.

Met klein  kinderen is de voortent ook ideaal, want die kunnen dan na het avondeten en het entertainment op de camping moe en voldaan in slaap vallen in de caravan. Jij kunt dan ongestoord een boek gaan lezen bij een heerlijk glaasje wijn. Dat is pas echt genieten.

Familietenten

Lichtgewicht tenten

Lichtgewicht tenten worden bijna altijd gebruikt door mensen die de natuur in willen trekken met de fiets of te voet en ’s nachts overnachten in hun tent. De lichtgewicht tent zijn voor deze globetrotters een uitkomst. De tent biedt een goede bescherming tegen regen en wind en is de volgende ochtend zo weer ingepakt. Op naar het volgende avontuur!

Tenttapijt

Tenttapijt is onmisbaar om in de voortent te leggen. Heb je dit niet, dan leef je in de voortent op het gras of op het zand/modder. Omdat de plek al diverse malen verhuurd is geweest op de camping, wordt het gras er niet mooier op. Met een tenttapijt heb je een veel schonere voortent en loop je niet al het vuil de caravan in. Onder het tenttapijt legt men meestal nog een heel dun onderzeil, zodat het tenttapijt na 14 dagen er ook aan de onderkant nog netjes uitziet.

Trekkerstenten

Trekkerstenten zijn erg licht en gemakkelijk op te zetten en weer op te ruimen. Je kunt de tent klein opvouwen en in je rugtas opbergen. De tent biedt geen comfort een beschermt jou wel van veel weersinvloeden zoals wind en regen.

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.